Industri- og speciallim

PUR

Helmipur 15080 - antistatisk anvendes til limning af antistatiske gummi- og PU såler med overlæder til arbejdssko.

Helmipur GPV/B  - standard er beregnet til anvendelse ved klæbning af termoplastiske gummisåler, specielt halogenerede materialer til kunststoffer på PVC- og PU basis med overlæder og kunststofskafter.


Helmipur 89050 - koldklæbende PU klæber på PVC- og PUR såler, på PVC fussbet, på gummi- og termoplastgummisåler, på specielle halogenierede materialer og kan anvendes på overlæder og kunststofmaterialer, når en koldklæbning eller en klæbning ved lav aktiveringstemperatur er nødvendig.

Helmipur 3280/12 - forstryger er en en- og tokomponent forstryger, der i forbindelse med polyuretan klæbestoffer kan anvendes som forstryger på læder eller som primer til limninger og skummede elementer lavet af ABS, polystyrol, polycarbonat, PVC og andet.


 

HÆRDER


Hærder 500 FL - farveløs med længere reaktionstid, bliver brugt som tokomponent til lim på polychloropren, polyurethan og naturgummi.

Hærder 500 FB - brunlig med en middel reaktionstid hæfter godt på gummi. Hærder 500 FB bliver brugt som tokomponent polychloropren, polyuretan og naturgummi.

 

NEOPREN


Formel 1  - all-round bruges som enkomponent kontaktlim til limning af gummi, poro, TR- og PUR materialer, kork, læder, lefa, EVA, tekstiler, filt og andre.
Lys farve og TOLUENFRI. Anbefales til TR materialer og er ikke egnet til PVC materialer.

Specialklæber 11019/TF (lang åbningstid) er et kontaktklæbestof, der kan anvendes til klæbning af hæle og beklædninger af indlægssåler, når der bruges læder eller syntetiske materialer til laminering af indlægssåler, hvor polychloropren lim vil kunne anvendes.

LATEX
 

Latex klæber 758/2 - læder og tekstil  bliver brugt til kachering af foer- og skaftematerialer især på syntetisk basis. Latexklæberen er desuden egnet til iklæbning af skumstof, pelotten og dæksåler og hævder sig især som specialklæber til stretchklæbning.
 

Latex klæber 37510  - lang åbningstid, ekstrem klæbeevne bliver brugt til betrækning af kunststofhæle og formsåler ifm. polychloroprendypklæber.